fbpx

Potvrda pretplate

Hvala na Pretplati!

Uspješno ste se prijavili za obavijesti o našim najnovijim blogovima!

Drago nam je što ste se pridružili našoj zajednici entuzijasta i što ste odabrali da pratite naše najnovije priče i vijesti. Kroz naš blog, nastojimo vas informisati o aktuelnostima vezanim za razvoj našeg projekta te dijeliti lokalne zanimljivosti koje mogu da vas inspirišu i obogate vaše trkačko iskustvo.

Na našem blogu redovno objavljujemo članke koji:

  • Informišu o razvoju projekta: Pratite najnovije vijesti, unapređenja i promjene koje donosimo kako bismo unaprijedili zajednicu trkača.
  • Ističu lokalne zanimljivosti: Otkrijte priče i znamenitosti poput “Trojan/Trogan” i “O nekropoli stećaka Krst” koje predstavljamo kao posebnu dragocjenost na našoj web stranici.
  • Podstiču vašu uključenost: Kreativni ste i pišete blog o trčanju? Jako ćemo se obradovati vašem doprinosu! Javite nam se kako bismo podijelili link vašeg bloga sa našom zajednicom.

Naša misija je da uvežemo trkačku zajednicu i dijelimo zanimljive i korisne informacije. Vjerujemo da svako od vas ima nešto vrijedno da podijeli, bilo da se to tiče trčanja ili drugih zanimljivosti. Pišite nam i budite dio naše priče!

Šta možete očekivati od nas?

  • Redovne obavijesti: Svaki put kada objavimo novi članak, dobićete obavijest direktno u vaš inbox.
  • Ekskluzivni sadržaj: Povremeno ćemo vam slati ekskluzivne članke i vijesti koji su dostupni samo pretplatnicima.
  • Zajednica: Pridružite se diskusijama i povezujte se sa drugim članovima naše trkačke zajednice.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili prijedloge, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se što ćemo zajedno s vama otkrivati nove priče i dijeliti iskustva.

Hvala vam još jednom na pretplati i dobrodošli u naš trkački svijet!

Početna stranica » Potvrda pretplate

Prijavi se za email obavijest o novoj objavi na blogu.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.